Holbox Junior Open 2023

Datum: 26 jul, 2023

Van 10 t/m 13 juli is de vierde editie van het Holbox Junior Open gespeeld op de Herkenbosche Golfclub. De bosbaan nabij Roermond was in een perfecte toernooi conditie en dat maakte het toernooi voor 75 deelnemers uit 12 verschillende landen een ware uitdaging en een fantastische ervaring.

Op de Herkenbosche kwam bij de Boys U18 Kieron Kaube uit Duitsland na drie ronden golf als beste uit de bus. Hij komt daarmee op de World Amateur Golf Ranking. Nederlandse talenten Dene Vos, Gianni van der Veeke en Kayden Chang grepen net naast de hoofdprijs. Sybrook talent Jip Kockmann won in de Boys U14 categorie en werd zelfs 5e overall. Michel van Zijl won in de Boys U23. Bij de Girls was het was het eveneens Oranje boven. Britt Op den Winkel (Girls U18), Sophie Korthuijs (Girls U23) en Frederique Evers (Girls U14) wonnen allemaal in hun leeftijdscategorie. Josephine Hellauer uit Oostenrijk en Pia Eide uit Noorwegen legden beslag op de andere podiumplekken.

Volgend jaar zal het Holbox Junior Open wederom op de Herkenbosche Golfclub gespeeld worden. De data moeten nog worden vastgelegd, maar deze periode in het jaar begint een traditie te worden!

Meer info:
www.globaljuniorgolflive.com
www.progolfevents.nl
www.deherkenbosche.nl
Martin van der Schans +31650216154